تاريخ : 6 / 2 / 1393برچسب:, | 9:57 قبل از ظهر | نویسنده : محمدرضا

پایگاه خبری عقاب نیوز :

برخی مشترکان تلفن همراه هر چند سال یک بار و یا شاید هرچند ماه یک بار ممکن است که به دلایل مختلف با مشکلی به نام سوختن سیم کارت مواجه شوند.

برای این موضوع می توان دلایل مختلفی در نظر گرفت اما در هر صورت عمر مفید سیم‌کارت با نحوه استفاده، نگهداری و حتی میزان مصرف از آن بی ارتباط نیست.
 
به گفته برخی کارشناسان افزایش میزان روشن یا خاموش کردن تلفن، مقدار و تعداد مکالمات و حتی تعداد پیامک‌های ارسالی و دریافتی، همه در کاهش عمر سیمکارت اثر دارند.
 
سیم‌کارت معمولا وقتی می‌سوزد که صحیح از آن استفاده نکنید. صدمه فیزیکی، وارد کردن پین کد (معروف به Pin) اشتباه بیش از دفعاتی معلوم، وارد یا خارج کردن سیم‌کارت هنگام روشن بودن موبایل، اتصال موقت، نمناکی یا تماس با رطوبت، قرار گرفتن در معرض نور خورشید، لمس یا آغشتن صفحه طلایی آن به ذرات غبار، چربی و... از عوامل دیگر خرابی و سوختن سیم‌کارت به شمار می‌رود.
 
بر همین اساس سیم‌کارت‌هایی که در فضای مرطوب، شرجی، شهرهای نزدیک دریا، در مجاورت حرارت بالا و... استفاده می‌شود، امکان دارد زودتر خراب شده و یا در فاصله زمانی کوتاه‌تری بسوزند.
 
یکی دیگر از مسائلی که می تواند باعث سوختن سیم‌کارت شود گوشی‌های غیراستاندارد است چراکه در موارد متعدد این گوشیها ولتاژها را به مقدار استاندارد یا بدرستی به سیم‌کارت منتقل نمی‌کنند و به همین دلیل لازم است پیش از خرید توجه کافی نسبت به این موضوع صورت گیرد.
 
البته در این زمینه مسوولان مخابراتی بر این نکته تاکید دارند که امکان سوختن بدون دلیل سیم‌کارت‌ها وجود ندارد و نمی‌توان عمر استانداردی برای سیم‌کارت‌های تلفن همراه تعریف و مشخص کرد.
 
حرارت، امواج، ضربه، تغییرات ولتاژ و اشتباه قرار دادن سیم‌کارت، از عوامل عمده سوختن سیم‌کارت به‌شمار می‌رود اما گزارش‌هایی هم از دفاتر خدمات امور مشترکان تلفن همراه و برخی مشترکان مبنی بر سوختن برخی از سیم‌کارت‌های تلفن‌ همراه بدون علت خاص که ظاهرا تاریخ مصرف آن‌ها به پایان رسیده است، شنیده شد و البته در این میان سیم‌کارتهای یکی از اپراتورهای تلفن همراه که آمار به نسبت بالاتری در سوختن دارد هم وجود دارد که مسوولان این شرکت پانچ غیر اصولی را از مهم ترین دلایل ایجاد این مشکل می دانند.
 
پیش از این سخنگوی شرکت مخابرات ایران در این باره گفته بود: در برخی مواقع بازی کردن با گوشی باعث ویروسی شدن گوشی و سیم‌کارت می‌شود و زمانی که ویروسی به گوشی وارد می‌شود، شماره‌گیری‌های ناخواسته از تبعات آن است و یا زمانی که پیامکی ارسال می‌شود به جای یک پیام همزمان چندین پیام ارسال می‌شود.
 
وی استفاده از بلوتوث و اشعه‌ی مادون قرمز را از مواردی برشمرد که در جذب ویروس بسیار موثر است و در آن زمان گوشی به طور اتوماتیک شماره‌گیری کرده و یا تماس از دست رفته می‌اندازد که همه‌ی اینها در عمر سیم‌کارت موثر است.
 
به گفته‌ی داود زارعیان زمانی که سیم‌کارتی، تولید و یا در زمان فعال شدن کیفیت لازم را نداشته و فاقد تکنیک‌ها و استانداردهای لازم باشد مشکلاتی به وجود آمده و موجب سوختن سیم‌کارت می‌شود که البته این‌ها از عواملی است که به تولیدکنندگان مرتبط است.
 
او در این باره معتقد است: در مواردی نیز خود شبکه‌ی مخابراتی دارای مشکلات فنی می‌شود؛ مثل تنظیم نبودن تشعشات، آنتن‌های BTS و یا نوسانات برق که بسیار نادر است.
 
به گزارش ایسنا، وی خاموش و روشن کردن‌های مکرر و بیش از حد و وارد کردن PIN کدهای اشتباه بیش از سه بار راساز دیگر عوامل سوختن سیم‌کارت برشمرد و تصریح کرد: استفاده از گوشی‌های غیر استاندارد و ارزان از عوامل دیگر در این زمینه است.
 
 


این صفحه را به اشتراک بگذارید

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: